Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij trots op onze trouwe klantenkring en partners. Na bijna 20 jaar Gold Partner zijn we inmiddels Microsoft Solutions Partner for Modern Work. Een mooie erkenning voor onze passie: slimmer samenwerken in organisaties.

De mogelijkheden binnen Microsoft 365 zijn enorm en er komen steeds meer functionaliteiten bij. Wij beschikken daarom ook over een netwerk van betrouwbare partners waarmee we al jarenlang succesvol samenwerken.

Project- en Portfoliomanagment

edison365

De ideale oplossing voor  ideation en business case management binnen Microsoft 365. Tevens een goed alternatief als Project Online te complex is.

TPG

Wij zetten de oplossingen van TPG vooral in voor integraties met o.a. SAP, Salesforce en Dynamics.

FluentPro

FluentPro zetten wij in bij het migreren van Project (Online) omgevingen en voor integraties met bijvoorbeeld JIRA en Planner.

Matan

Bij grote programma’s zetten wij Masterlink van Matan in, voor het managen van afhankelijkheden tussen de projecten.

Huisstijl

eformity

Met eformity beheer je al je Microsoft Word, Outlook, Excel en PowerPoint templates op een centrale plek, waardoor de huisstijl binnen Microsoft 365 moeiteloos wordt geborgd.

ValidSign

Een gebruiksvriendelijke en 100% rechtsgeldige cloudoplossing voor het digitaal ondertekenen van al je documenten. Digitaliseer én versnel de laatste stap in het proces rond een contract of een offerte.

Templafy

Dé enterprise oplossing voor het managen van je ‘corporate identity’ binnen Microsoft 365. Zeer uitgebreide tool om documenten in stijl te creëren en te beheren.

Tijdregistratie

TimeControl

Met TimeControl bied je een organisatiebrede oplossing voor tijdschrijven. Standaard integraties met projectplanning systemen zijn beschikbaar.