Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij trots op onze trouwe klantenkring en partners. Ook zijn wij trots dat Microsoft ons voor het 16e jaar op rij aangesteld heeft als Gold Partner.

De mogelijkheden binnen Office 365 zijn enorm en er komen steeds meer functionaliteiten bij. Wij beschikken daarom ook over een netwerk van betrouwbare partners waarmee we vaak al jarenlang succesvol samenwerken.


Project- en Portfoliomanagment

Edision365

edison365

De ideale add-on voor Project Online ter ondersteuning van ideation en business case management.

www.edison365.com
FluentPro

FluentPro

FluentPro zetten wij in bij het migreren van Project (Online) omgevingen en voor integraties met bijvoorbeeld JIRA en Planner.

www.fluentpro.com

TPG

TPG

Wij zetten de oplossingen van TPG vooral in voor integraties met o.a. SAP, Salesforce en Dynamics.

www.theprojectgroup.com
matan

Matan

Bij grote programma’s zetten wij Masterlink van Matan in, voor het managen van afhankelijkheden tussen de projecten.

www.matan-consulting.com

Huisstijl

eformity

eformity

Met eFormity beheer je al je Microsoft Word, Outlook, Excel en PowerPoint templates op een centrale plek, waardoor je huisstijl binnen Office 365 moeiteloos wordt geborgd.

www.eformity.nl
templafy

Templafy

Dé enterprise oplossing voor het managen van je ‘corporate identity’ binnen Office 365. Zeer uitgebreide tool om documenten in stijl te creëren en te beheren.

www.templafy.com

Tijdregistratie

abouttime

AboutTime

Met Abouttime biedt je een enterprise oplossing voor tijdschrijven, waardoor iedereen in éen en dezelfde omgeving uren verantwoord.

www.abouttimetech.com
workmax

WorkMax

Met WorkMac biedt je een Cloud oplossing voor tijdschrijven, waardoor iedereen in éen en dezelfde omgeving uren verantwoord.

www.workmax.com

TimeControl

Met TimeControl biedt je een organisatie brede oplossing voor tijdschrijven. Standaard integraties met projectplanningssystemen zijn beschikbaar.

www.timecontrol.com