Video

Video

The future of Microsoft PPM - Ignite 2018

Tijdens Ignite 2018 kondigde Microsoft een nieuwe visie aan voor modern "Work Management". De toekomst van Microsoft PPM stelt organisaties en mensen in staat om te werken zoals ze willen, of dit nu op basis van Waterval of Agile aanpak is, in een Gantt chart, takenlijst of Agile bord. De toekomst ziet er veelbelovend uit. Kijk nu alvast mee!

Bekijk video
Video

"Samenwerken in Stijl" met Office 365 en Templafy

In dit webinar laten Tim Odenkirchen van Templafy en Ruud Peltzer zien hoe je met Office 365 Teams en Templafy perfect kunt samenwerken met behoud van de corporate identity.

Bekijk video
Video

Portfolio Management the easy way! Portfoliomanagement met Project Online

In deze video laten wij u zien hoe u portfoliomanagement, scenarioplanning, en resourceplanning binnen Project Online kan ondersteunen.

Bekijk video
Video

Samenwerken in projecten is nog nooit zo eenvoudig geweest

In deze video laten wij namens Microsoft de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van Project Online, PowerBI en Teams. Vele mogelijkheden om taken, teams en projecten te ondersteunen.

Bekijk video
Video

Customer Case: Effectory, de implementatie Project Online

Vanwege het enorme succes en de steeds grotere klanten moesten de projecten op een andere manier worden gemanaged om deze groei aan te kunnen. In deze video kijken wij met Onno de Wildt terug op de succesvolle implementatie van Project Online:

Bekijk video
Video

Heb je moeite met het beheren van je resources?

Hoe beheer je momenteel de resources binnen jouw afdeling? Gebruik je een combinatie van Excel spreadsheets en een overzicht van beschikbaar personeel om de planning van teams te beheren? Het kan ook anders...

Bekijk video