Vandaag gaan wij het 18e jaar in waarbij we van Microsoft de erkenning krijgen voor onze expertise rond het slimmer samenwerken in projecten(Project- & Portfolio Management). De afgelopen jaren hebben we daar nog een tweede gouden plak aan toegevoegd voor het samenwerken in de cloud, te weten ‘Cloud Productivity’.

18 jaar en counting….

Een enorme erkenning voor alle JSR collega’s, die al die jaren klanten hebben mogen helpen bij het implementeren en trainen van al dat moois van Microsoft.  Dank dus aan iedereen die JSR een warm hart toedraagt: (oud)collega’s, partners en bovenal onze trouwe klanten! Het betekent ook dat wij al jaren actief zijn in deze markt en dat je daar inmiddels de nodige ‘historie’ van hebt opgebouwd. Een historie die bij een verhuizing weer even zichtbaar wordt.

18 jaren, die daadwerkelijk zijn omgevlogen, daar mag je als organisatie best wel een beetje trots op zijn, nietwaar? Een stuk geschiedenis dat weer een nieuw hoofdstuk in gaat met de verhuizing naar onze nieuwe locatie, die perfect past bij de moderne en hybride wereld, waarin we ons werk mogen doen! Hierover later meer.

Adoptie is voor ons key!

In al die jaren heeft adoptie door de eindgebruikers voor ons op één gestaan en zeker nu uitrol van de moderne werkplek vaak een technische aangelegenheid is, staan wij klaar om de eindgebruikers op weg te helpen en te zorgen dat zij met plezier efficiënt en effectief kunnen samenwerken met deze nieuwe technologie.

Dus, als jullie ook stappen zetten naar een modernere werkplek met Microsoft 365, dan komen we graag (digitaal) naar je toe! En uiteraard ben je straks van harte welkom in ons nieuwe clubhuis, uiteraard in Zoetermeer!

Op naar het 19e jaar!