Ik wil graag bij JSR werken

JSR groeit snel en is altijd op zoek naar mensen die iets extra’s toevoegen. Door de snelle veranderingen in het ICT landschap, de ambitie van onze klanten en onze wil om echt een blijvende bijdrage te leveren, kunnen we jou goed gebruiken. Herken je je in één van de rollen, neem dan snel contact op.

Onze kernwaarden zijn vrij duidelijk:

SAMEN MEER FUN

Onze mensen zijn blij met de ruimte die ze krijgen binnen JSR om zich te ontwikkelen. Die nemen we heel serieus, je moet willen blijven leren en ontwikkelen om te passen binnen JSR, maar net zo belangrijk hierbij is, dat je dit met plezier doet. Door de slimme oplossingen die we bedenken, de prettige samenwerking met collega’s en klanten, en de leuke activiteiten buiten het werk, zorgen wij voor een combinatie die je moet aanspreken.

UITDAGEND

Wij willen graag werken aan uitdagende klussen en opdrachten. Hierbij zullen wij ons altijd zeer verantwoordelijk gedragen. Door deze uitdaging te blijven zoeken kunnen wij als organisatie en persoon blijven groeien.

CUSTOMER INTIMACY

Wij stellen onze klanten centraal en willen de best mogelijke oplossing bieden. Daarvoor doen wij net dat stapje extra. Niet alleen vanuit de wens de beste oplossing te realiseren, maar ook omdat we weten dat dit gewaardeerd wordt en zal leiden tot een prettige samenwerking.

SUCCESVOL

Ook wij willen nog succesvoller zijn en zijn enorm trots op geslaagde implementaties en/of migraties. We horen graag dat we het goed hebben gedaan en leren nog altijd van de dingen die beter hadden gekund. Door samen aan iets moois te werken willen wij van elke klant een ambassadeur maken. Door dat stapje extra of die slimme oplossing, bevelen zij ons aan, spreken ze op onze events of staan ze als referentie op de site. Zij helpen ons sneller groeien en daar zijn we dankbaar voor.

VACATURES

  • PPM consultant(s): die het een uitdaging vindt om met slimme maar eenvoudige oplossingen op basis van Microsoft Office 365, Project Online, PowerBI en Excel, de project- en portfoliomanagement processen bij onze klanten verder te professionaliseren. Lees meer
  • PMO'er met ervaring Project Online en Office 365: Hou je het overzicht over een groot aantal projecten? Kun jij rust en standaardisatie brengen in een dynamische project-omgeving? Zijn dashboards, rapportages en portfolioanalyses iets wat je geweldig vindt? Lees meer
  • Dynamics 365 consultant: die onze klanten helpt om met CRM aan de slag te gaan en weet hoe CRM optimaal geadopteerd wordt! Je bent een teamspeler: samen met onze Office 365 en Project Online specialisten ga je op zoek naar het optimale resultaat.

Als je meer informatie zoekt of direct een afspraak wil maken neem dan contact op met Margo van Gorp.

Acquisitie wordt echt niet op prijs gesteld :-)