20-04-2021 10:30 - 11:30 Online Event
Free
inschrijven verlopen

Of het nou om een presentatie, contract, offerte, vergunning of arbeidscontract gaat, je wil dat alle zakelijke communicatie, professioneel, up-to-date en in huisstijl de organisatie verlaat. JSR helpt organisaties al jaren met een strakke en professionele huisstijl binnen Microsoft 365.

Maar onder die offerte of vergunning moet uiteindelijk ook een handtekening komen en soms ook nog eens van meerdere partijen. En daar gaan we dan over naar: ‘printen, tekenen en scannen’, of iets van ‘knippen-plakken’. Erg omslachtig, een beetje knullig en vertragend. En opeens doet die uitstraling er ook niet meer zo toe?!

Dat wil je toch niet!

documentlevenscyclus

Tijdens dit webinar laat onze collega Margo van Gorp, samen met Erik Daggert van ValidSign zien hoe je de hele documentlevenscyclus kan digitaliseren. Vanaf de creatie van een document, naar de gewenste inhoud, om vervolgens te werken naar ondertekening en de correcte archivering.

Zeker in deze tijd waar we veel meer op afstand werken, zorgt digitaal ondertekenen ervoor dat je contracten nu dus ook overal en altijd kunt laten ondertekenen. Niet langer afhankelijk van een kantoor, locatie of de aanwezigheid van een printer!

De belangrijkste voordelen die we zullen tonen:

  • Met goede templates bespaar je tijd en borgen we uniformiteit.
  • Door een integratie met CRM voorkom je dubbele invoer en typefouten.
  • Met dynamische vragenlijsten kun je hele complexe documenten vereenvoudigen.
  • Documenten worden altijd op de juiste plek opgeslagen.
  • Ondertekening in minuten en 100% rechtsgeldig!
  • Altijd zicht op waar het document zich in het proces bevindt

Sprekers

Margo van Gorp

Sales & Office Management

Erik Daggert

Technisch consultant