Hoe kunnen wij je helpen?

JSR is de specialist op het gebied van Microsoft Office 365 en Project Online. Wij helpen onze klanten met doelgerichte oplossingen daadwerkelijk verder!

Update

Wij zoeken leuke en gedreven collega's

Ons PPM team is op zoek naar een ervaren PPM consultant, die kennis heeft van Microsoft Project Online en Office 365.
Reageer op deze vacature


PMO'er met Project Online ervaring: Hou je het overzicht over meerdere projecten? Kun jij rust en standaardisatie brengen in een dynamische omgeving? Zijn dashboards, rapportages en portfolioanalyses iets wat je geweldig vindt. Reageer op deze vacature

JSR laat organisaties al ruim 25 jaar effectiever en efficiënter (samen)werken. Wij zijn ervan overtuigd dat je door een betere samenwerking de productiviteit duurzaam kunt vergroten.

Bij het oplossen van vraagstukken van onze klanten rondom “samenwerken”, maken wij gebruik van slimme en innovatieve ICT oplossingen. Een slimme inzet hiervan zorgt ervoor dat je nog beter en efficiënter kunt werken en concurrerend kunt blijven.

Op basis van het Microsoft Office 365 platform hebben wij twee thema’s waarop we onze klanten ondersteunen:

Ons team van business consultants en productspecialisten verzorgt een implementatie in een fasering die bij de organisatie past en met aandacht voor adoptie. Wij verzorgen integraties met andere systemen, migraties en natuurlijk verzorgen wij de opleidingen voor het beste resultaat.

  • Effectory | We hebben nu beter grip op de voortgang van projecten
  • GVB | Om de grip op de projecten te verstevigen, is men overgestapt op Project Online
  • Office 365 | Altijd en overal samenwerken
  • ECN | Verbetert projectaanpak & krijgt meer grip op resources middels SAP interface
  • Office 365 | Slimme manieren van samenwerken; Teams & Planner

Kiezen voor kennis & ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij trots op onze trouwe klantenkring. Ook zijn wij trots op het feit dat Microsoft ons voor het 14e jaar op rij aangesteld heeft als Gold Partner op het gebied Project & Portfolio Management en sinds 2015 als Silver Partner op het gebied van Cloud Productivity.

Gerelateerde pagina's

Gemeente Lelystad

Van planningen en overzichten in Excel naar een moderne Project Portfolio Management (PPM) omgeving. De gemeente Lelystad heeft die overstap gemaakt door Microsoft Project Portfolio Management (PPM) te gaan gebruiken. En daar plukt de gemeente nu de vruchten van.

Bekijk pagina

Hyster-Yale

Hyster-Yale bouwt en verkoopt vorkheftrucks die wereldwijd onder de merknamen Hyster en Yale op de markt worden gebracht. Er was meer behoefte aan inzicht in de resourcebezetting.

Bekijk pagina