Na bijna 20 jaar Gold Partner krijgen wij nu een nieuwe erkenning: Microsoft Solutions Partner for Modern Work. Een mooie erkenning voor onze passie: slimmer samenwerken in organisaties.

Vrijwel vanaf de start van ons bedrijf hebben we van Microsoft de erkenning gekregen voor onze kennis en kunde rond het slimmer samenwerken en het werken binnen projecten en projectportfolio’s. Meer dan 19 jaar dragen we met trots de Gold status voor ‘Project- en Portfoliomanagement’ en ‘Cloud Productivity’. In het gemoderniseerde Microsoft Partner programma hebben wij nu dus deze mooie nieuwe erkenning gekregen.  

Wat JSR betreft is dit een mooie en gedenkwaardige stap, juist omdat heel veel van organisaties willen samenwerken in teams, afdelingen én projecten en wij ondersteunen hen hierbij met alle mogelijkheden die het moderne Microsoft 365 platform te bieden heeft. Met veel plezier helpen wij onze klanten om al hun werkzaamheden zo slim, veilig en leuk mogelijk te doen binnen dit ene platform. 

Microsoft heeft JSR als Solutions Partner for Modern Work benoemd voor zowel de middelgrote als de ‘enterprise’ organisaties. Een bewijs dat wij groot en klein kunnen bijstaan bij de verdere digitalisering van hun organisatie.  

Wat JSR uniek maakt is dat wij de adoptie van de gekozen tooling in samenhang met de bedrijfsprocessen centraal stellen. Zo bouwen wij mee aan het succes van onze klant! 

Uiteraard is deze benoeming ook een enorme erkenning voor onze collega’s, die al jaren met veel plezier onze klanten helpen bij de uitrol en adoptie van het Microsoft 365 platform. 

Enterprise

SMB

Voor ons is het geen IT-project, maar een project van ons allen! 

Vragen?

JSR is specialist in Slimmer samenwerken met Microsoft 365.

We helpen je graag verder