Mooie, gezellige feestdagen en een gezond en succesvol 2023!

Dit wensen wij jullie van harte toe, zeker na een jaar, waarin we dagelijks met de verschrikkingen van oorlog geconfronteerd worden en waarin ons land van de ene in de andere crisis verzeild is geraakt.

Zakelijk was het gelukkig weer een mooi jaar en daarvoor danken wij onze fijne en trouwe klanten!

Team JSR

2022: Een jaar met vele gezichten dus

Een jaar waar we afscheid namen van de beperkingen van Corona en we weer terug konden van onze thuiswerkplekken naar kantoor en op bezoek bij onze klanten.

Het jaar waarin we ons nieuwe clubhuis ten volste gebruikten en iedereen die er binnenkwam zich meteen thuis voelde. Of het nu relaties, studenten, sollicitanten of de buren zijn, allemaal vinden ze ons kantoor gezellig en voelen zich welkom!

We hebben inmiddels een mooie club specialisten die oprecht betrokken zijn. Een hecht team dat elkaar en onze klanten serieus helpt om mooie resultaten te behalen en daar ook nog eens plezier en voldoening uit haalt!

Een jaar waarin we ook een aantal mooie referenties hebben gerealiseerd:

In 2023 hopen we onze bestaande en nieuwe klanten verder te helpen in de wondere wereld van Microsoft 365. Geïnteresseerd? Kom gezellig kennismaken in ons clubhuis!

We helpen je ook graag verder in 2023

JSR heeft al meerdere organisaties geholpen de stap te maken naar de moderne werkplek. Wij helpen je dan ook graag om slimmer en effectiever (samen) te werken.