Projectmanagement in de Zorg is reeds 4 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór projectprofessionals werkzaam in de “zorg”. JSR is er dit jaar weer bij en we hebben er ontzettend veel zin in!

18-05-20219:00 – 17:30

  
De afgelopen periode hebben wij als JSR veel trajecten mogen ondersteunen binnen deze geweldige branche. Of het nu ging om een betere samenwerking binnen teams en projecten bij V&VN, het inrichten van portfoliomanagement binnen bijvoorbeeld de Parnassia Groep of het opzetten van een Innovatielab bij Kwintes, we mochten daar keer op keer samenwerken met zeer gedreven professionals. 

Thema: Keiharde zachte vaardigheden

Zachte vaardigheden zijn voor projectmanagers in de zorg minimaal zo belangrijk als harde vaardigheden. Misschien zelfs belangrijker. Om mensen mee te krijgen is een goed idee, een perfect plan en voldoende budget nog niet genoeg. Een project slaagt immers alleen als iedereen in beweging komt en mee blijft werken. Daarvoor zijn zogenaamde zachte vaardigheden keihard nodig.  

In één dag wordt je hier online op de hoogte gebracht van de actuele ontwikkelingen op het gebied van projectmanagement binnen de gezondheidszorg. 

Uit de praktijk: Succes van innovatie binnen de GGZ 

Wij geloven als JSR in echte praktijkverhalen en hebben dan ook gevraagd of Sonja Brouwer van Kwintes jullie mee kan nemen op haar zoektocht naar meer grip op projecten en betere ideeën vanuit de gehele organisatie!  

Inmiddels is hun Innovatielab zo’n succes dat nu ook cliënten en externe (commerciële) partijen hun ideeën kunnen ‘pitchen’ binnen Kwintes om de zorg nog beter en betaalbaarder te maken en zijn zij met hun innovatie ‘tinybot Tessa’ genomineerd voor de Health Valley bridge prijs 2021

In volle voorbereiding 

Wij helpen onze klanten over naar 100% digitaal, maar een digitale stand is dan nog wel weer even een ander verhaal. We zijn inmiddels in volle voorbereiding en staan de 18e de hele dag online voor je klaar. 

Kom de 18e digitaal langs als je meer wil weten over innovatie, project- en portfoliomanagement of het net iets slimmer werken met Microsoft 365. Inschrijven via de site van het congres.  

Tot dan!