Nieuws

13 december 2017 - Nieuws

Effectory; Implementatie Project Online, the recordings

Vanwege het enorme succes en de steeds grotere klanten zoals KLM, Ikea, Menzis, Schiphol Group en Philadelphia moesten de projecten op een andere manier worden gemanaged om deze groei aan te kunnen.

Verder lezen
23 november 2017 - Nieuws

Webinar 'Samenwerken in projecten is nog nooit zo eenvoudig geweest'

Onlangs heeft JSR namens Microsoft de laatste ontwikkelingen getoond op het gebied van Project Online, PowerBI en Teams. Vele mogelijkheden om taken, teams en projecten te ondersteunen. Bekijk dit seminar nu hier online.

Verder lezen
22 november 2017 - Nieuws

VMI Group: Meer grip op 'R&D' projecten met Project Online

VMI Group in Epe omvat een aantal gespecialiseerde business lines voor banden, rubber, blikjes en verzorgings-producten, elk met een uitstekende reputatie in de desbetreffende markt. De 1200 medewerkers wereldwijd zijn continu bezig om deze industrieën naar een hoger niveau te brengen.

Verder lezen
21 november 2017 - Nieuws

JSR breidt verder uit met de komst van Marjon Reinink

Marjon Reinink is per 1 november jl. gestart als lead PMO bij JSR. Eerder was zij werkzaam als PMO’er bij onder meer de Schiphol Group, Boskalis, SIM-CI en Heerema Marine Contractors. Door haar jarenlange ervaring als PMO’er en haar kennis van Office 365 en Project (Online) is zij op zowel het PPM vakgebied als de ondersteunende tooling zeer sterk.

Verder lezen
14 november 2017 - Nieuws

P3M3: Volwassenheidsscan voor projectorganisaties

Om Project Online succesvol in te richten is het essentieel om een goed beeld te krijgen van waar de projectorganisatie op dit moment qua volwassenheid staat. Hiervoor hebben wij onlangs gebruik gemaakt van een Portfolio, Programme en Project Management (P3M3) assessment.

Verder lezen
13 november 2017 - Nieuws

Geslaagd seminar 'Running project in an agile world'

Agility is alles, maar niet alles is agile! Terugkijkend op het tweede, wederom zeer goed bezochte seminar van dit jaar, kun je dit als samenvattend motto bestempelen. In het auditorium van Microsoft waren bijna 100 gasten enthousiast deelgenoot van een drietal sessies rondom dit thema.

Verder lezen
30 oktober 2017 - Nieuws

Best Practice project- en portfoliomanagement dashboards

Bij veel van onze gesprekken met (potentiële) klanten komt steeds weer de vraag terug: "Zitten er al een aantal standaard templates/dashboards in Project Online zodat we gebruik kunnen maken van bewezen best practices?" Uiteraard zeg ik dan direct, maar wat is er dan allemaal al beschikbaar.

Verder lezen
23 oktober 2017 - Nieuws

9 november a.s: 'Running projects in an agile world'

Doe mee aan dit unieke ‘best practice’ seminar op 9 november a.s. rond Agile portfoliomanagement. Dit keer met een praktijkverhaal van LION Group, de experts van JSR en Henny Portman, auteur van ‘Scaling agile in organisaties’.

Verder lezen
23 oktober 2017 - Nieuws

Project Online nu echt Agile

Onlangs heeft er weer een update plaatsgevonden binnen Project Online en is het mogelijk geworden om een Kanban bord of Agile planning aan te maken binnen Project.

Verder lezen
20 oktober 2017 - Nieuws

Public Support: van Google naar Office 365

Public Support is het enige, landelijke detacherings-bureau dat zich heeft gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de overheid. Onlangs zijn zij over gegaan van Google naar Office 365, lees hier de Customer Case.

Verder lezen
Volgende