Nieuws

25 april 2018 - Nieuws

Corporate identity & Marketing: de e-mail handtekening werkt!

Binnen jouw organisatie worden honderden, zo niet duizenden e-mailberichten per dag gemaakt en verzonden. Uiteraard wil de organisatie dat deze berichtgeving voldoet aan de vastgestelde communicatie richtlijnen. Maar denk ook eens aan de marketingkracht, die deze communicatiestroom toevoegt aan de reguliere e-mail marketingcampagnes.

Verder lezen
20 april 2018 - Nieuws

Webinar 31 mei: Waar zijn mijn resources?

Veel van onze klanten gaan aan de slag met Project Online om meer grip te krijgen op de projecten en de daarbij benodigde resources. Op donderdag 31 mei organiseren wij om 10 uur een webinar rond het topic resourcemanagement. Tijdens dit webinar zullen wij praktische handvatten aanreiken voor effectief resourcemanagement.

Verder lezen
18 april 2018 - Nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste PPM ontwikkelingen? Kom naar BPUG 2018

Ook dit jaar zijn wij sponsor van BPUG 2018. Dit seminar is het grootste event op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement in Nederland en vindt plaats op 5 juni a.s.. Voor onze klanten hebben wij een aantal vrijkaarten (t.w.v. 175,-) beschikbaar, maar op = op!

Verder lezen
9 april 2018 - Nieuws

JSR bereikbaar op nieuw nummer 079 799 8000

Om efficiënt en makkelijker samen te werken op kantoor, thuis en onderweg is JSR volledig overgestapt op Skype for Business. Hiermee zijn onze mensen nog beter bereikbaar voor klanten en collega's. Dit zorgt er wel voor dat ons kantoornummer per direct is gewijzigd.

Verder lezen
27 maart 2018 - Nieuws

Corporate identity: huisstijl als visitekaartje!

Kleren maken de man (of vrouw) is het gezegde als het om persoonlijke uitstraling gaat. Met de juiste kleding leg je nadruk op je kwaliteiten en onderscheid je je van anderen, waarbij je tegelijkertijd wel rekening moet houden met de geschreven en ongeschreven regels van je beroep en bedrijf.

Verder lezen
27 maart 2018 - Nieuws

JSR aanwezig op geslaagd BPUG seminar “Agile Beyond Scrum”

Op dinsdag 20 maart jl. organiseerde de BPUG een avondseminar met als titel "Agile Beyond Scrum". Tijdens deze avond stonden een aantal vragen centraal? Is jouw organisatie op zoek naar meer agility? Wil je graag meer Agile werken binnen de organisatie?

Verder lezen
23 maart 2018 - Nieuws

Office 365 update - maart 2018

Microsoft werkt continu aan de ontwikkeling van Office 365 en Project Online en deze maand zijn er veel nieuwe verbeteringen te melden in Office 365 rond Yammer, OneDrive, Teams, PowerBI en Planner.

Verder lezen
5 maart 2018 - Nieuws

Valo: Out of the Box intranet

Sharepoint geschikt als intranet? Over het algemeen wordt SharePoint goed gebruikt voor document- en versiebeheer, maar worden alle andere functionaliteiten maar zeer beperkt toegepast. Het lijkt dan al gauw een brug te ver om dan deze omgeving als basis voor jullie intranet in te zetten. Toch is hier veel meer mogelijk dan je wellicht denkt!

Verder lezen
1 maart 2018 - Nieuws

Microsoft Office 365 Planner update

Steeds meer en meer ontwikkelingen binnen Office 365 zorgen ervoor dat naast individuele medewerkers ook teams efficiënt kunnen (samen)werken. Binnen Microsoft Teams, het platform voor samenwerking in teamverband kun je al heel veel; chatten, documentbeheer, wiki's maken, maar ook andere applicaties integreren om zodoende een ideaal samenwerkingsplatform te creëren.

Verder lezen
28 februari 2018 - Nieuws

Exchange migratie naar Office 365

Office 365 is ‘the place to be’. Het is inmiddels wel duidelijk dat Office 365 de basis voor de moderne werkplek vormt. Maar de weg er naar toe is niet altijd even overzichtelijk. Zo is daar de overgang van uw mailsysteem naar Exchange Online. Hoe pak je dat aan, terwijl de organisatie hier geen (over)last van mag ondervinden?

Verder lezen
Volgende