Nieuws

28 februari 2018 - Nieuws

Valo: Out of the Box intranet

Sharepoint geschikt als intranet? Over het algemeen wordt SharePoint goed gebruikt voor document- en versiebeheer, maar worden alle andere functionaliteiten maar zeer beperkt toegepast. Het lijkt dan al gauw een brug te ver om dan deze omgeving als basis voor jullie intranet in te zetten. Toch is hier veel meer mogelijk dan je wellicht denkt!

Verder lezen
28 februari 2018 - Nieuws

Exchange migratie naar Office 365

Office 365 is ‘the place to be’. Het is inmiddels wel duidelijk dat Office 365 de basis voor de moderne werkplek vormt. Maar de weg er naar toe is niet altijd even overzichtelijk. Zo is daar de overgang van uw mailsysteem naar Exchange Online. Hoe pak je dat aan, terwijl de organisatie hier geen (over)last van mag ondervinden?

Verder lezen
26 februari 2018 - Nieuws

Microsoft Office 365 Planner update

Steeds meer en meer ontwikkelingen binnen Office 365 zorgen ervoor dat naast individuele medewerkers ook teams efficiënt kunnen (samen)werken. Binnen Microsoft Teams, het platform voor samenwerking in teamverband kun je al heel veel; chatten, documentbeheer, wiki's maken, maar ook andere applicaties integreren om zodoende een ideaal samenwerkingsplatform te creëren.

Verder lezen
21 februari 2018 - Nieuws

Team JSR breidt verder uit met komst Peter van den Borne

Peter van den Borne is onlangs gestart als project- en portfoliomanagement (PPM) consultant bij JSR. Wij zijn ontzettend verheugd met zijn komst en met hem voegen wij weer een project- en portfoliomanagement expert aan ons team toe!

Verder lezen
1 februari 2018 - Nieuws

Huisstijl en documentgeneratie eenvoudig gemaakt!

Elke dag maken medewerkers honderden wellicht wel duizenden documenten, presentaties en e-mails. Maar deze voldoen lang niet altijd aan de actuele communicatie richtlijnen binnen de organisatie…

Verder lezen
29 januari 2018 - Nieuws

Webinar: Heb je moeite met het beheren van je resources?

Hoe beheer je momenteel de resources binnen jouw afdeling of organisatie? Gebruik je een combinatie van Excel spreadsheets en een overzicht van beschikbaar personeel om de planning van teams te beheren? Het kan ook anders...Bekijk ons webinar over dit topic.

Verder lezen
22 januari 2018 - Nieuws

Eqraft: Bouwen aan de Fabriek van de Toekomst

Eqraft is specialist op het gebied van advies, ingenieursdiensten en machines voor sortering, verwerking en verpakking van bulkproducten. De spectaculaire groei in de afgelopen jaren, waarbij steeds complexere projecten gerealiseerd worden, is reden voor Eqraft om het projectmanagement binnen de organisatie verder te professionaliseren.

Verder lezen
19 januari 2018 - Nieuws

JSR hoofdsponsor van BPUG Seminar 2018; People, Plan it, Profit

Dit jaar zijn wij hoofdsponsor van het BPUG Seminar, dat plaatsvindt op 5 juni a.s. Dit seminar is het grootste event op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement in Nederland.

Verder lezen
15 januari 2018 - Nieuws

Tijdgebonden gegevens nu in Project Online beschikbaar

Project Online rapportages zijn te realiseren in PowerBI of Excel, een mooie manier om deze data visueel te maken. Beide applicaties gebruiken de 'OData services' van Office 365. Voorheen kon je voor het maken van deze rapportages alleen 'OData' raadplegen die groepeerde op dagelijks niveau.

Verder lezen
13 december 2017 - Nieuws

Effectory; Implementatie Project Online, the recordings

Vanwege het enorme succes en de steeds grotere klanten zoals KLM, Ikea, Menzis, Schiphol Group en Philadelphia moesten de projecten op een andere manier worden gemanaged om deze groei aan te kunnen.

Verder lezen
Volgende