Nieuws

9 oktober 2017 - Nieuws

9 november: 'Running projects in an agile world'

Doe mee aan dit unieke ‘best practice’ seminar op 9 november a.s. rond Agile portfoliomanagement. Dit keer met een praktijkverhaal van LION Group, de experts van JSR en Henny Portman, auteur van ‘Scaling agile in organisaties’.

Verder lezen
4 oktober 2017 - Nieuws

Public Support: van Google naar Office 365

Public Support is het enige, landelijke detacherings-bureau dat zich heeft gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de overheid. Onlangs zijn zij over gegaan van Google naar Office 365, lees hier de Customer Case.

Verder lezen
28 september 2017 - Nieuws

Met Project Online eindelijk echt Agile plannen

Gisteren heeft Microsoft op haar jaarlijkse Microsoft Ignite Event laten zien wat er voor ontwikkelingen aan komen. Er staat veel te gebeuren en wij zijn enthousiast!

Verder lezen
20 september 2017 - Nieuws

LION Group kiest wereldwijd voor Project Online en JSR

We hebben gekozen voor Project Online als PPM tool om de groeiende complexiteit en grootte van onze trainingsfaciliteiten voor onze klanten wereldwijd te kunnen blijven managen. In JSR hebben wij een betrouwbare partner gevonden, die ons kan begeleiden bij het verder professionaliseren van onze globale projectorganisatie en de daarbij passende inrichting van Office 365 en Project Online.

Verder lezen
20 september 2017 - Nieuws

Heb je moeite met het beheren van resources en capaciteit?

Hoe beheer je momenteel de resources binnen jouw afdeling of organisatie? Gebruik je een combinatie van Excel spreadsheets en een overzicht van beschikbaar personeel om de planning van teams te beheren? Het kan ook anders...

Verder lezen
19 september 2017 - Nieuws

Power BI brengt werelden samen

Deze Power BI dashboards zijn interactief en bevatten diverse filtermogelijkheden om snel tot het gewenste detailniveau te komen. Bovendien zijn de dashboards te gebruiken op ieder device en elk platform.

Verder lezen
18 september 2017 - Nieuws

Workshop Benefit Management

Op 3 november a.s. helpen wij je op weg om benefit management daadwerkelijk vorm te geven, zodat jouw organisatie in staat is om te sturen op projectsucces.

Verder lezen
15 september 2017 - Nieuws

De nieuwe SharePoint bibliotheek

De nieuwe SharePoint bibliotheek is een geweldige wijziging voor de gebruiker. Lees hier wat er allemaal is gewijzigd.

Verder lezen
14 september 2017 - Nieuws

JSR aanwezig op PMI Netherlands Summit 2017

Samen met Microsoft is JSR aanwezig op het PMI Netherlands Summit 2017. Dit unieke event wordt op 26 september georganiseerd in het Spant! te Bussum.

Verder lezen
21 augustus 2017 - Nieuws

JSR ook in 2018 Microsoft Gold Partner

Microsoft heeft JSR ook voor komend jaar tot Gold Partner benoemd voor Project en Portfolio Management. Hiermee is JSR één van de weinige partners in Nederland, die op het hoogste niveau is gecertificeerd en dat al voor het 14e jaar op rij!

Verder lezen
Volgende