Nieuws

15 januari 2019 - Nieuws

Webinar 31 januari: Je huisstijl borgen en slimmer communiceren binnen Office 365

Uniforme en consistente communicatie staat bij veel organisaties hoog op de agenda, maar hoe krijg je dit voor elkaar? Op 31 januari a.s. laten wij je in dit webinar zien, hoe jij kan zorgen voor communicatie in (huis)stijl en hoe je dit slimmer organiseert binnen Office 365.

Verder lezen
14 januari 2019 - Nieuws

Interactieve workshop "Benefit Management"

Op 28 januari 2019 helpen wij je graag op weg om "Benefit Management" daadwerkelijk vorm te geven, zodat jouw organisatie in staat is om te sturen op projectsucces.

Verder lezen
19 december 2018 - Nieuws

JSR spreekt tijdens BPUG Nieuwjaarssessie

Microsoft timmert hard aan de weg met de ‘Modern Workplace’. Een omgeving waarin je makkelijker en slimmer met elkaar kan samenwerken. 9 januari a.s. geven wij tijdens de BPUG Nieuwjaarssessie inzicht in deze moderne omgeving en dan specifiek gericht op project- en portfoliomanagement.

Verder lezen
3 december 2018 - Nieuws

Zeer geslaagd seminar: “Innovatie binnen je projectportfolio”

Op 27 november jl. organiseerde JSR weer een Best Practice seminar, dit keer in samenwerking met Microsoft Nederland. Het thema was “Innovatie binnen je projectportfolio”.

Verder lezen
20 november 2018 - Nieuws

JSR is Microsoft Gold Partner – al voor de 15e keer op rij!

Hoe mooi kan een week beginnen? Microsoft heeft ons voor 2019 wederom benoemd tot Gold Partner voor project- en portfoliomanagement (PPM). En vanaf dit jaar ook voor Cloud Productivity!

Verder lezen
31 oktober 2018 - Nieuws

27 november a.s. "Innovatie binnen je projectportfolio"

Tijdens dit gratis middagseminar op 27 november a.s., dat JSR in samenwerking met Microsoft organiseert, krijg je inzicht in hoe drie toonaangevende en innovatieve organisaties hiermee omgaan.

Verder lezen
5 oktober 2018 - Nieuws

JSR verzorgt samen met Eqraft presentatie op IPMA Jaarcongres 2018

Op 1 november a.s. vindt de 33e editie van het IPMA Jaarcongres plaats​. Dit keer is het thema "Betere Projecten voor een Betere Wereld". JSR is als expert op het gebied van project- en portfoliomanagement uitgenodigd een sessie te verzorgen. Samen met onze klant Eqraft laten we zien hoe we de wereld een klein beetje beter maken.

Verder lezen
27 september 2018 - Nieuws

The future of Microsoft PPM - Ignite 2018

Tijdens Ignite 2018 kondigde Microsoft een nieuwe visie aan voor modern "Work Management". De toekomst van Microsoft PPM stelt organisaties en mensen in staat om te werken zoals ze willen, of dit nu op basis van Waterval of Agile aanpak is, in een Gantt chart, takenlijst of Agile bord. De toekomst ziet er veelbelovend uit. Kijk nu alvast mee!

Verder lezen
20 september 2018 - Nieuws

10 Redenen waarom een PMO zo belangrijk is

Dit artikel geeft een aantal argumenten voor het opzetten en professionaliseren van een Project Management Office (PMO). Is uw organisatie van plan om een PMO op te zetten of bent u hiermee bezig? Lees dan zeker door.

Verder lezen
17 september 2018 - Nieuws

27 september a.s: Work smarter & keep control with Microsoft PPM

Office 365 en Project Online bieden het platform om slimmer (samen) te werken en toch controle te houden. Komende donderdag (27 september) om 10 uur organiseren wij een webinar over dit thema en informeren wij u meteen over het laatste nieuws rond Microsoft PPM zoals bekend gemaakt wordt op Ignite 2018, dat gisteren in Orlando begonnen is.

Verder lezen
Volgende