Nieuws

21 augustus 2017 - Nieuws

JSR ook in 2018 Microsoft Gold Partner

Microsoft heeft JSR ook voor komend jaar tot Gold Partner benoemd voor Project en Portfolio Management. Hiermee is JSR één van de weinige partners in Nederland, die op het hoogste niveau is gecertificeerd en dat al voor het 14e jaar op rij!

Verder lezen
18 augustus 2017 - Nieuws

JSR ontwikkelt applicatie voor de Nederlandse reuzenpanda’s

JSR is door Reaal gevraagd om een applicatie te ontwikkelen voor de verstrekking van online toegangskaarten voor Pandasia.

Verder lezen
17 augustus 2017 - Nieuws

Hyster-Yale: meer grip op capaciteitsplanning

Binnen Hyster-Yale Nijmegen was meer behoefte aan inzicht in de resourcebezetting over de meer dan 50 lopende projecten. Samen met JSR is hiervoor Project Online ingericht.

Verder lezen
15 augustus 2017 - Nieuws

Tip: Loop jij ook zo te stoeien met tabellen in Word?

Wanneer je bezig bent in Word en een tabel maakt, dan kan het voorkomen dat een gedeelte van de tabel op de ene pagina komt te staan en een gedeelte van de tabel op de vervolgpagina. Hier de oplossing!

Verder lezen
14 juli 2017 - Nieuws

Workshop Benefit Management

In deze workshop van één dag helpen wij je op weg om benefit management daadwerkelijk vorm te geven, zodat de organisatie in staat is om te sturen op projectsucces.

Verder lezen
1 juli 2017 - Nieuws

Zeer geslaagd seminar rondom Agile portfoliomanagement

Op 28 juni vond onze eerste JSR Power-Session plaats. Het thema was deze keer: "Maak uw organisatie wendbaar met een Agile ingericht projectportfolio". Met bijna 100 deelnemers was het een enorm succes.

Verder lezen
23 juni 2017 - Nieuws

Microsoft Forms beschikbaar in Office 365

Wil je snel een vragenlijst of enquête maken, dan kan dat binnenkort met Microsoft Forms. Op een eenvoudige wijze stel je de vragen op om deze vervolgens te delen.

Verder lezen
13 juni 2017 - Nieuws

​JSR aanwezig op 20e BPUG seminar

Op 13 juni jl. was JSR als sponsor en spreker aanwezig op het seminar van de Best Practice User Group (BPUG). De BPUG is de community voor best practices op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement.

Verder lezen
17 mei 2017 - Nieuws

Uitbreiding team JSR

Met enige trots kunnen we melden dat het JSR team in de afgelopen maanden stevig is uitgebreid met een aantal gedreven en enthousiaste collega’s. Inmiddels is het team goed op elkaar ingespeeld en leveren wij bij steeds meer organisaties toegevoegde waarde. Hoe kunnen wij je helpen?

Verder lezen
3 mei 2017 - Nieuws

​Kleurrijk Wonen maakt stappen met Project Online

Kleurrijk Wonen biedt mensen een betaalbare, fijne woning in de regio's Rivierenland en Alblasserwaard. Om de projecten in goede banen te leiden zijn er onlangs stappen gezet om het portfolio- en projectmanagement verder te professionaliseren middels Project Online.

Verder lezen
Volgende