Nieuws

3 april 2019 - Nieuws

Samenwerken aan innovatie; hoe benut je de innovatiekracht?

Op 18 april (15:00-15:45) laten wij je in dit webinar niet alleen zien dat innovatie noodzakelijk is, maar ook hoe je de kennis en ideeën van al jouw collega’s kunt gebruiken om het innovatieproces te voeden.

Verder lezen
27 maart 2019 - Nieuws

18 april a.s. webinar 'Communiceren in (huis)stijl'

Op 18 april om 10:00 laten wij je tijdens dit webinar zien, hoe jij op eenvoudige wijze kan zorgen voor communicatie in de juiste huisstijl door de hele organisatie heen en hoe je dit slimmer organiseert binnen de moderne werkplek van Office 365.

Verder lezen
15 maart 2019 - Nieuws

29 maart a.s. Webinar modern project- en portfoliomanagement met Office 365

Op 29 maart a.s. organiseren wij weer een interessant webinar. Tijdens dit webinar laten we je zien wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van de ‘Moderne Werkplek’ van Microsoft en zullen we een aantal klantscenario's rondom PPM doorlopen.

Verder lezen
7 maart 2019 - Nieuws

28 maart a.s. Round Table: Strategisch portfoliomanagement binnen de Overheid

Op 28 maart a.s. organiseren wij in samenwerking met Microsoft Nederland een “Round Table” rond Strategisch Portfoliomanagement. Wij willen een aantal (semi) overheden bij elkaar brengen om te leren van de manier waarop zij hier invulling aan geven.

Verder lezen
1 februari 2019 - Nieuws

Kennissessie 13 maart: Is jouw projectportfolio net een roller coaster?

Op 13 maart a.s. tijdens de kennissessie van de BPUG deelt onze klant Vekoma Rides haar praktijkverhaal waarbij innovatie essentieel is. Essentieel voor overleving in een zeer snel veranderende en concurrerende markt. Stilstand is echt achteruitgang!

Verder lezen
15 januari 2019 - Nieuws

Webinar 31 januari: Je huisstijl borgen en slimmer communiceren binnen Office 365

Uniforme en consistente communicatie staat bij veel organisaties hoog op de agenda, maar hoe krijg je dit voor elkaar? Op 31 januari a.s. laten wij je in dit webinar zien, hoe jij kan zorgen voor communicatie in (huis)stijl en hoe je dit slimmer organiseert binnen Office 365.

Verder lezen
14 januari 2019 - Nieuws

Interactieve workshop "Benefit Management"

Op 28 januari 2019 helpen wij je graag op weg om "Benefit Management" daadwerkelijk vorm te geven, zodat jouw organisatie in staat is om te sturen op projectsucces.

Verder lezen
19 december 2018 - Nieuws

JSR spreekt tijdens BPUG Nieuwjaarssessie

Microsoft timmert hard aan de weg met de ‘Modern Workplace’. Een omgeving waarin je makkelijker en slimmer met elkaar kan samenwerken. 9 januari a.s. geven wij tijdens de BPUG Nieuwjaarssessie inzicht in deze moderne omgeving en dan specifiek gericht op project- en portfoliomanagement.

Verder lezen
3 december 2018 - Nieuws

Zeer geslaagd seminar: “Innovatie binnen je projectportfolio”

Op 27 november jl. organiseerde JSR weer een Best Practice seminar, dit keer in samenwerking met Microsoft Nederland. Het thema was “Innovatie binnen je projectportfolio”.

Verder lezen
20 november 2018 - Nieuws

JSR is Microsoft Gold Partner – al voor de 15e keer op rij!

Hoe mooi kan een week beginnen? Microsoft heeft ons voor 2019 wederom benoemd tot Gold Partner voor project- en portfoliomanagement (PPM). En vanaf dit jaar ook voor Cloud Productivity!

Verder lezen
Volgende